Ventilatori i ventilacijska oprema

Zelit izrađuje polimerne ventilatore za upotrebu u ventilacijskoj i klimatizacijskoj tehnici u stambenim i industrijskim prostorima. Osnovna im je namjena transport agresivnih plinova i para s temperaturom do 100 °C, pri čemu vrstu polimernog materijala (polipropilen, polietilen, polivinilklorid, poliesterski laminat ili drugi polimeri pa i metalni materijal) prilagođavamo narudžbi i tehničkim zahtjevima Korisnika.

Zelit Vam nudi radijalne, aksijalne i krovne ventilatore za dobavu količine zraka od 250 do 20000 m3/h, uz visinu statičnih tlakova od 20 do 2000 Pa.

Uz ventilatore prisutna je i ostala ventilatorska oprema kao što su ventilacijski kanali, usisne haube i nape. Za osiguranje željene distribucije i regulacije zraka opremu upotpunjavaju razne rešetke, distributeri, anemostati, filteri i regulacijske zaklopke.

Posebnu grupu ponude Zelit-a čini izrada i ugradnja ventilacijske opreme u eksplozijski ugroženim sredinama (ventilatori i ventilacijske cijevi i kanali u protueksplozijskoj zaštiti od antistatičke ili elektrovodljive plastike).

Zatražite ponudu

Molimo popunite sva polja.Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj