O nama

O nama

Zelit d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1992. godine.
Kroz dvadesetogodišnje iskustvo Zelit je razvio stručnost u sofisticiranim rješenjima te svojim klijentima nudi širok spektar specijaliziranih usluga i proizvoda u kemijskoj, farmaceutskoj, naftnoj, prerađivačkoj i prehrambenoj industriji, te brodogradnji i graditeljstvu.

Od svog osnutka, tvrtka konstantno izvodi, razvija i proširuje asortiman ponude te svojom stručnošću postaje značajan i pouzdan ponuditelj specijaliziranih radova u graditeljstvu i industriji.

Tvrtka primarno teži izradi i servisiranju opreme, dijelova i instalacija visoke kemijsko-ekološke zahtjevnosti za industrijska postrojenjenja i građevinske objekte. To podrazumjeva opremu, dijelove i instalacije prvenstveno iz raznih polimernih materijala, bazirajući odabir polimera na njihovom svojstvu visoke kemijske otpornosti i postojanosti prema raznim agresivnim sredinama.

Kao rezultat dugogodišnje privrženosti klijentima i njihovoj potražnji, nudimo i razvijamo spektar specijaliziranih usluga i proizvoda u izvođenju sustava zaštita i sanacija čeličnih i betonskih površina, počevši od osnovne antikorozivne zaštite čelika i građevinske hidroizolacije betona u svrhu osnovnog osiguranja dužeg radnog vijeka, pa do specijalnih sustava zaštite sa raznim polimernim premazima, smolama, folijama ili pločama u cilju zaštite okoliša.

Kvaliteta i stručnost tvrtke i njezinih zaposlenika su pridonijela tvrtki dugoročnu suradnju s vodećim industrijskim tvrtkama u Hrvatskoj, kao što su Pliva, Cedevita, INA, STSI i druge.

 

Proces ISO standardizacije

Da bi doprinjeli povjerenju i zadovoljstvu naših klijenata, smanjenju poslovnih rizika, povećanju motivacije zaposlenika te uspostavi učinkovitijih poslovnih procesa, uvodimo sustav upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2015, koji služi kao alat za upravljanje tvrtkom i stalno poboljšanje poslovanja.

U tvrtki Zelit d.o.o. vodi se stručna i proaktivna briga o zaštiti okoliša. S obzirom da tvrtka želi naučiti prepoznati pozitivne i negativne utjecaje na okoliš u svom sektoru / industriji, i da želi provoditi odgovarajuće planiranje smanjenja ili čak uklanjanja negativnih utjecaja započinjemo sa uvođenjem i unapređenjem sustavnog upravljanja okolišem prema međunarodnoj normi EN ISO 14001:2015.

 

ZELITu dodijeljeni ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 certifikati

Zdenci Brdovečki – svibanj 2014. Zadovoljstvo nam je objaviti da nas je sav naš trud uložen u primjenu propisanih normi doveo do uspješnog zadobivanja certifikata. Opseg certifikacije je “Zaštita i sanacija čeličnih i betonskih površina. Montaža i održavanje instalacije vodovoda i odvodnje, procesne i ventilacijske opreme, termotehničke izolacije. Izrada i dorada, montaža, servis i remont metalnih, gumenih i polimernih dijelova i opreme u industriji i graditeljstvu, te za posebne namjene u kemijski agresivnim sredinama i eksplozijski ugroženim prostorima.”. Audit i izdavanje certifikata provela je tvrtka Bureau Veritas Croatia d.o.o.

 Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj